Hollandse weken!!!
Door: Rianne
Blijf op de hoogte en volg Rianne
20 Juni 2008 | Tanzania, Moshi
Dan vooral te beginnen met het ohhh zo hollands weer, wat ze hier blijkbaar ook kennen!!! Regen, regen en veel grijs. Wat dan wel weer heel Afrikaans is de rode klei modder omdat ze net als in het buitengebied van Gorssel alleen maar zandwegen kennen dus je komt niet altijd schoon aan bij de overdracht. Maar af en toe klaart het in de middag op en dan heb je heerlijk weer en vaak mooi uitzicht op de Kilimanjaro. Zoals wij het altijd over het weer hebben hebben de Tanzianen er ook over en het zou nu koeler moeten zijn wat ook is (blij met m'n lange mauwen en trui!) maar de regen is blijkbaar niet gewoon! Ach ja zo voelen wij ons wel erg thuis.
Maar dat lukt sowieso wel in een "Hollands" (4 van de 6 bewoners hebben de nederlandse nationaliteit) huis met het EK. Het leeft enorm hier in Tanzania en iedereen weet de uitslagen van ons team dus genoeg aanspraak op straat en de dode uurtjes op de afdeling....
En afgelopen weekend in Arusha geweest en daar ohh zo hollands bitterballen gegeten. Ze waren niet zo goed als de echte maar om de sfeer van de overwinning van het Nederlands team te behouden waren ze zeer geslaagd.
Vandaag onze laatste dag in interne gehad en aankomende week naar de gynaecologie. Om ons daar te gaan vermaken voor de laatste week KCMC. We hebben afgelopen week wat foto's gemaakt van het ziekenhuis alleen de overvolle gangen niet, want het was zowaar rustig op de afdeling deze week.
Kus Rianne
p.s. iedereen bedankt voor de leuke en lieve berichtjes!!!
En als jullie meer foto's willen zien kun je kijken op www.travelmessage.nl/ivointanzania
Kus Rianne
p.s. iedereen bedankt voor de leuke en lieve berichtjes!!!
20 Juni 2008 - 11:09
Berdi-An:
Hoi Rianne, Leuk te lezen dat je het zo naar je zin hebt! Opoe en opa willen je graag een kaart/brief terugsturen, heb je een adres waar dat heen kan? Ze waren helemaal blij met je kaart! -
20 Juni 2008 - 12:10
Gerdy:
Paps en ik hebben net je laatste berichtje en foto's gelezen en bekeken vooral de video is spectaculair! Op naar het volgend berichtje. Kus paps en mams -
21 Juni 2008 - 20:40
Rens:
jahaa!! Die foto's zien er herkenbaar uit! Voor het weer kun je nu blijkbaar beter in Nl zitten... Veel plezier nog in je laatste week kcmc, ga je daarna naar huruma in rombo?
kussies rens -
22 Juni 2008 - 14:07
Beppy En Willem:
Hallo Rianne na het zien van de foto´s beseffen we maar weer des te meer dat wij in een luxe leven. Leuke gordijnen op je kamertje passen helemaal in het plaatje. De beelde van de kilimanjaro zijn prachtig, hoever zitten jullie er nog vandaan?
Wensen je nog leuke weken toe, groeten Beppy en Willem. -
22 Juni 2008 - 16:32
Ingeborg:
Hee meis, ziet er goed uit, foto's idem! Klinkt alsof je aardig thuis bent. Gelukkig(voor jou) ook regen hier in Nederland dus dan kun je maar beter daar zitten! Veel plezier op de gyn!
XXX -
01 Juli 2008 - 11:11
Marjolein Kroes:
Hallo Rianne,
OOk wij volgen jou site en genieten van je belevenissen.Via Ivo horen wij hoe goed het jullie gaat.Op nu naar de volgende locatie,waar jullie weer veel zullen leren. Nog veelplezier daar en we blijven jullie volgen.
Groeten van Rob en Marjolein Kroes. -
03 Juli 2008 - 19:04
Ria En Henk:
Hai Rianne,
Zo te zien bevalt het je wel goed wat een luxe en groen in vergelijking met de foto's van Jolein.
Hartstikke mooi die berg op de achtergrond
Fijn dat het weer Hollands is.
Groetjes vanuit Oldenzaal